Menu

Experimentul Martinel, la Muzeul Naţional al Literaturii Române / MNLR

Experimentul Martinel, la Muzeul Naţional al Literaturii Române / MNLR

Dragi prieteni cu copii, cu nepoți, cu prieteni ori vecini cu copii, dragi educatori ce păstoriți clase de copii isteți, vă rog să nu uitați de evenimentul Experimentul Martinel de sâmbătă, 17 februarie, ora 11.00, de la Muzeul Naţional al Literaturii Române / MNLR.

Ce vom face, concret, pe puncte? Păi, mai întâi de toate, vă voi povesti cum am ajuns să scriu acest roman, primul care nu are legătură cu seria Andilandi, dar care sper să vă placă la fel de mult, apoi vă voi citi un fragment, două, nouă, nouăzeci și nouă…

Plecând de la ideea că această carte e inspirată din realitate și că Martinel este, până la urmă, un copil ca oricare altul, participanții vor fi invitați să-și imagineze cum ar arăta ei dacă ar fi personaje ale poveștii. Dacă prichindeii vor avea nevoie de ajutor, Andra, ilustratoarea cărții, va fi acolo ca să-i îndrume. Și, desigur, dacă micii artiști vor fi de acord să ne încredințeze desenele lor, vom organiza cu ele o expoziție online pe pagina de FB a cărții (Experimentul Martinel / The Teddy B. Experiment) și pe www.andilandi.ro, așa cum am mai procedat și în alte dăți.

Vă așteptăm cu drag și mari emoții!

înapoi la partea de sus